Vi är Solidsport Productions
På Solidsport Productions jobbar vi med alla typer av livesänd sport. I vår portfölj finns det mesta från landslagsfotboll till världsmästerskapen i Polesport och allt däremellan.

Faktum är att vi älskar live, och vi älskar sport. Ett livesänt sportevenmang är en energiinjektion, en adrenalinkick, för såväl tittare som för oss bakom spakarna. Vi brinner för att varje sändning ska bli bättre än den förra och tar alla uppdrag på stort allvar, oavsett tittarsiffror eller storlek på evenmanget.

På Solidsport Productions sätter vi alltid dina önskemål först. Ni bestämmer hur ert event ska se ut och vi finns där för att hjälpa er förädla idén som sedan blir en livesändning vi båda kan vara stolta över. Vår kompetens och erfarenhet från diverse typer av liveevent finns där som en tillgång för dig, och vi hjälper gärna till med att planera din livesändning.

Mer än produktion

Solidsport Production är mer än bara ett produktionsbolag. Vi tillhandahåller flera tjänster som kommer bidra till att ni blir framgångsrika med era liveproduktioner och sparar pengar.

En egen kanal
För er som inte har någon kanal att sända er sport via tillhandahåller vi en helhetslösning på Solidsport.com helt gratis.

Via Solidsport.com får ni tillgång till en egen kanal, obegränsat med lagring och obegränsat antal tittare. På Solidsport.com hjälper vi er även med marknadsföringen av era sändningar så att fler tittare hittar dit.

För er med en begränsad budget
Med dagens teknik är ingen produktionsbudget för liten så länge det finns en vilja att nå en större publik med hjälp av liveproduktion. Vi har stor erfarenhet av produktioner med begränsad budet och anpassar alltid våra produktionslösningar därefter.